بیمه درمانی در ترکیه

بیمه درمانی در ترکیه
احمدرضا صالحی
11 اسفند 1399
0 نظر

مهاجرینی که در کشور ترکیه اقامت قانونی دارند طبیعتا در ابتدای روند اقامت خود نیازمند یک بیمه درمانی هستند. در این مقاله سعی داریم مقدمه ای از بیمه های درمانی در ترکیه را برای شما عزیزان تشریح کنیم زیرا داشتن بیمه درمانی یکی از ضروریات زندگی در کشور ترکیه می باشد. همچنین داشتن بیمه برای افرادی که در ترکیه مشغول به کار می باشند نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است، از این رو کلیه موارد و نکات قانونی آن را باید به خوبی دانست.

کلیه افرادی که در کشور ترکیه به عنوان یک فرد خارجی به طرق زیر زندگی می کنند باید بیمه تهیه کنند:

افرادی که به عنوان دانشجو وارد کشور ترکیه می شوند: تحصیل در ترکیه به عنوان کشوری که در جایگاه خوبی قرار گرفته انتخاب خیلی از متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور است. تحصیل در این دانشگاها به دلیل رنک خوبی که چه در داخل و چه در سطح جهانی دارند، هزینه های مناسب نسبت به کشورهای همجوار، امکانات کافی برای دانشجویان، بورسیه ها و... همگی دست به دست هم داده تا استقبال چشمگیری از این امر صورت پذیرد به همین دلیل نیز مزایای تحصیل در ترکیه در قالب مقاله ای مجزا بصورت کامل تشریح کردیم. در کنار مباحث مرتبط با این موضوع پس از طی مراحل ثبت نام دانشجو نیازمند دریافت بیمه دولتی به نام "SGK" است که با مراجعه به یکی از شعبات این دفتر می تواند بیمه درمانی دولتی خود را دریافت کند.

افرادی که از طریق کار وارد کشور ترکیه می شوند: افرادی که مهاجرت از طریق کار به ترکیه را در برنامه خود دارند پس از ورود به این کشور و اقداماتی که به همراه کارفرمای خود انجام می دهند، مهمترین مسئله مورد پیگیری آنها که لازمه روند قانونی است بیمه می باشد. بیمه مربوط به این روش نیز بیمه "SGK" است.

افرادی که بعنوان کارفرمای خارجی در ترکیه زندگی می کنند: این افراد که به زبان ساده با ثبت شرکت در کشور ترکیه به عنوان یک کارفرمای خارجی مشغول به کار می باشند، موظف هستند خود و نیروهای کاری خود را باید بیمه دولتی "SGK" کنند.

بیمه سلامت SGK (Sosyal Guvenlik Kurumu) چیست ؟

این بیمه تحت نظر سازمان تامین اجتماعی ترکیه فعالیت می کند و همه کارمندان و کارگران را به صورت الزامی و صاحبین مشاغل را به صورت اختیاری بیمه می کند. این بیمه شامل حال کلیه افراد مجرد یا متاهل، ترک و یا خارجی می شود و حتی افراد بدون شغل نیز می تواند شخصا خود را تحت پوشش بیمه SGK قرار دهند. این بیمه علاوه بر خدمات درمانی خدمات بازنشستگی را نیز پوشش می دهد و خدمات آن را می توان به صورت زیر بیان نمود:

خدمات بازنشستگی: با پرداخت 15 سال حق بیمه و رسیدن به سن 65 سالگی ، حقوق بازنشستگی پرداخت می کند.

شرایط بیمه SGK: با بیمه سرپرست خانواده تمامی اعضا خانواده نیز بیمه می شوند. دختران از 18 سالگی تا قبل از ازدواج و پسرها تا 25 سالگی به شرط تحصیل و تا 18 سالگی بدون تحصیل.

افراد خارجی که از بیمه SGK به مدت 5 سال متوالی استفاده کنند و پرداختی های لازم را به صورت منطم انجام دهند می توانند برای شهروندی ترکیه درخواست خود را اعلام کنند.

با این بیمه افراد تحت پوشش می توانند در بیمارستان های دولتی کاملا رایگان درمان شوند و در تهیه دارو نیز از پوشش بالایی برخوردار می باشد.

بیمه درمانی SGK در ترکیه

افرادی که دارای اقامت توریستی در ترکیه هستند: خارجی هایی که وارد کشور ترکیه می شوند و قصد دارند اقامت توریستی را دریافت کنند در اولین گام باید بیمه ای خریداری کنند و راندوو خود را ثبت کنند. این بیمه می تواند از نوع SGK و یا بیمه شرکت های خصوصی باشد. بیمه شرکت های خصوصی در کشور ترکیه فراوان می باشند و هر کدام نسبت به سن متقاضی قیمت مشخص خود را دارند و می توان به مدت یک یا دوسال آنها را خریداری کرده و از خدماتشان بهره مند شد. معتبرترین بیمه های درمانی در کشور ترکیه عبارتند از:

  • Ankara Sigorta
  • Turknippon Sigorta
  • Demir Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Turkiye Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Ak Sigorta

برای مثال شرکت بیمه نیپون با سابقه 70 ساله در کشور ترکیه سهم 18 درصدی از بازار ترکیه را در اختیار دارد و خدمات متفاوتی از قبیل بیمه عمر، آتش سوزی و ... ارائه می دهد.

وبسایت این شرکت :

 https://www.turknippon.com/DynamicPage?Query=sagliksizde#!#collapseThree

بیمه های خصوصی در کشور ترکیه

در کشور ترکیه باتوجه به اینکه در خدمات و سرویس دهی در نظام پزشکی عملکرد بخصوصی را نشان داده است باید گفت که هزینه درمان در این کشور بسیار بالا بوده و یک فرد خارجی در این کشور اگر از بیمه SGK برخودار نباشد برای ساده ترین بیماری ها نیز باید هزینه های بسیاری را پرداخت کرد. با بیمه SGK فرد بیمار در بیمارستان های دولتی هزینه ای را پرداخت نخواهد کرد (بیمه SGK هزینه ای ماهیانه تقریبا 1000 لیر را در بر می گیرد) ولی با بیمه های شرکت های خصوصی نسبت به نوع بیمه فقط درصدی مشخص را بیمه تقبل می کند و مابقی توسط بیمار پرداخت شود. برای مثال یک فرد با بیمه معمولی شرکت خصوصی در یک بیمارستان دولتی مبلغی بین 50 تا 250 لیر باید برای ویزیت پرداخت و در بیمارستان های خصوصی نیز حق ویزیت از 400 لیر شروع می شود.

0 نظر ثبت شده

ثبت نظر برای این مقاله

نام خود را وارد کنید
یک ایمیل معتبر وارد کنید
متن نظر خود را تایپ کنید



کد امنیتی