حراجی های ترکیه

ترکیه، کشوری که قطب اول پوشاک و یکی از مقاصد اصلی گردشگران برای خرید می باشد با پراکندگی مجتمع های خرید در سطح شهر و همینطور بازارهای محلی توانسته نیاز خریداران را برطرف و خود را به عنوان یک کشور تولید کننده معرفی کند.
اگر شما به عنوان یک توریست قصد سفر به کشور ترکیه را دارید و بدنبال آن میخواهید خریدی مناسب هم داشته باشید پس باید بدانید بهترین زمان برای سفر به این کشور چه زمانی است.
بطور کلی در کشور ترکیه بصورت ثابت یک فصل هایی از سال مثل کریسمس حراجی باور نکردنی وجود دارد ولی زمان های دیگری نیز وجود دارد که از لحاظ شکسته شدن قیمت ها حتی از سال نو میلادی هم بیشتر بوده پس ما با همراه باشید.
دو عید فطر و عید قربان که در کشورهای اسلامی جایگاه ویژه ای دارد در ترکیه نیز بسیار ارزشمند بوده و آداب و رسوم نیز در آن رعایت می شود. در عید فطر همگی لباس نو به تن می کنند و به بازدید خانواده می روند از این رو در این زمان کلیه مراکز خرید حراج های خود را آغاز میکنند و شما حراج واقعی را می توانید در این روزها احساس کنید.
عید قربان نیز که در کشور ترکیه همه ساله با قربانی های زیادی همراه بوده و همواره محترم شمرده می شود یکی دیگر از اعیاد مهم این کشور می باشد که علاوه بر تعطیلات چند روزه حال و هوای خاصی در بازارهای ترکیه به پا می کند. برند های بزرگ با حراج های باور نکردنی در یک رقابت بزرگ هرآنچه را که بعنوان بهترین دارند را عرضه میکنند و واقع می توان گفت حق انتخاب و خرید را برای خریداران سختتر می کنند.
تا به اینجا ما به فصل های حراج در سال نو میلادی، عید فطر، عیدقربان اشاره کردیم ولی باید گفت شکسته شدن قیمت ها فقط مربوط به این زمان ها نیست و هر برند ممکن است در تاریخ های خاصی حراج بزند و مشتریان خود را نیز از این اتفاق با خبر می کند. البته در این میان مجتمع های بزرگ در شهرهای بزرگ مثل مراکز خرید استانبول نیز در جدول خود زمان هایی برای حراج همگانی دارند که ممکن است شما اتفاقی در یک هفته از سال مشاهده کنید.
اگر بخواهیم یک پله پایین تر نگاه کنیم به حراج بازارهای محلی در مناطق مختلف شهر میرسیم، این بازارها که عموما در یک روز یا دو روز از هفته بپا می شوند و شامل همه مایحتاج زندگی با قیمت های خیلی مناسب می شوند.
در ادامه میخواهیم 10 بازار معروف در مناطق مختلف از کشور ترکیه را معرفی کنیم.
بازار فاتیح چارشانبا (Fatih çarşanba)
این بازار در استانبول در منطقه فاتیح واقع شده است و دو روز در هفته چهارشنبه ها و دوشنبه، دایر می شود. کلیه لوازم منزل، خوراکی، سبزیجات، پوشاک و ... در آن وجود دارد.
بازار آلاچاتی (Alaçatı)
استانبول، منطقه آلاچاتی بوده و مختص اشیا عتیقه که پیشنهاد می کنیم اگر به عتیقه جات علاقه دارید حتما به این بازار سر بزنید. این بازار هفت روز هفته دایر می باشد.
بشیکتاش جومارتسی (Beşiktaş cumartesi)
همانطور که از اسم این بازار پیداست در منطقه بشیکتاش استانبول در روزهای دوشنبه دایر بوده و جز بهترین و بزرگترین بازارهای استانبول قلمداد می شود.
بازار یشیل کوی چارشی (Yeşil köy çarşı)
این بازار در یشیل کوی استانبول دایر بوده و در روزهای چهاشنبه و یکشنبه فعالیت می کنند. در این بازار کلیه اقلام مورد نیاز بخصوص پوشاک وجود دارد (پوشاک در این بازار از قیمت های بالایی برخوردارند ولی در مقایسه با مراکز خرید کمی مناسب تر هستند).
اولوس پرشنبه (Ulus perşenbe)
در روزهای پنجشنبه و در یکی از مناطق لوکس استانبول، اولوس برگزار می شود.
بازار کادی کوی (Kadı koy)
این بازار در کادیکوی استانبول دارای قدمت طولانی بوده ویکی از بازارهای هفتگی خوبه استانبول بشمار میرود که در روز های یکشنبه دایر می باشد.
بازار آشاغی آیران جی (Aşağı ayrancı)
این بازار که نزدیک مجلس ترکیه در منطقه دیکمن آنکارا برپا می شود، یک بازار سرپوشیده با تنوع بالا کالا و قیمت مناسب در روز های چهارشنبه دایر می باشد.
بازار گوزل یالی (Güzelyalı)
این بازار که امروزه یک مکان گردشگری در ازمیر ترکیه محسوب می شود در روز های یکشنبه دایر و از سبزیجات تازه تا هرکالایی که مدنظر داشته باشید را می توانید تهیه کنید.
بازار بودروم مازی کویلرلو (Bodrum mazi köylüler)
این بازار در یکی از شهرهای توریستی ترکیه که مورده علاقه ایرانیان نیز برای اقامت و مسافرت هست در روز های یکشنبه در بودروم برگذار میشود و جز بزرگترین بازارهای حراجی هفتگی محسوب می شود.
بازار بولو کویلو(Bolu köylü)
این بازار در بولو در روز های دوشنبه دایر و جز بازارهای محلی کوچک بشمار می رود.